#اساطیر_و_افسانهها
#هاروی_ویلیام_کوشینگ
🔰زندگی و تحصیلات:
هاروی ویلیام کوشینگ پدر جراحی اعصاب نوین و چهره برجسته انجمن جراحی اعصاب آمریکاست. وی در ۸اپریل ۱۸۶۹ در اوهایو متولد شد. او در سال ۱۸۹۱ از دانشگاه Yale فارغ التحصیل شد، سپس در دانشگاه هاروارد در رشته پزشکی مشغول به تحصیل گشت و در سال ۱۸۹۵ مدرک پزشکی خود را دریافت کرد. پس از فارغ التحصیلی در بیمارستان John Hopkins زیر نظر جراح مشهور، William S.Halsted مشغول به یادگیری جراحی شد. تا سال ۱۸۹۹ کوشینگ به مرور به جراحی سیستم عصبی علاقه مند شد و حرفه خود را در جراحی مغز و اعصاب آغاز کرد.
🔰آغاز زندگی حرفه ای:
در سال ۱۹۱۳ کوشینگ به هاروارد بازگشت و در بیمارستان جدید Peter Bent Brigham به شغل ریاست جراحی منسوب شد.
کوشینگ روی هزاران بیمار در سال عمل جراحی انجام میداد و نتایج قابل توجهی داشت.
🔰بازنشستگی:
در سال ۱۹۳۲ کوشینگ بازنشست شد و در سال ۱۹۳۳ عضو هیئت علمی دانشگاه Yale شد. طی سال های ۱۹۳۴ الی ۱۹۳۸ کوشینگ و دکتر Louise Eisenhardt با جمع آوری عکس ها و نمونه های پاتولوژیک قبلی کتابی در زمینه رشد تومور های داخل جمجمه تالیف کردند. پس از انتشار این کتاب کوشینگ به برنامه ریزی برای ساخت کتابخانه پزشکی دانشگاه Yale مشتاق گردید.هاروی کوشینگ در ۷ اکتبر سال ۱۹۳۹، چند روز پس از شنیدن خبر تخصیص بودجه برای ساخت کتابخانه پزشکی Yale بر اثر آنفارکتوس قلبی درگذشت.
🔰دستآورد های علمی و پژوهشی:
کوشینگ حوالی سال ۱۹۰۰ یکی از اولین حامیان Riva-Rocci sphygmomanoter برای اندازه گیری فشار خون قبل جراحی بود.
در سال های ۱۹۰۱ تا ۱۹۰۲ زمانی که در اروپا بود رفلکس کوشینگ را در پاسخ مغز به افزایش فشار کشف کرد. مطالعات او دقیق تر از سایر محققان بود و اگرچه قانون کوشینگ را به طور ابتدا به ساکن کشف نکرد و عکس العمل مغز از ۲۰ سال قبل از آن شناخته شده بود اما او کسی بود که توانست آن را با جزئیات توصیف کند، زمان بندی و مراحل آن را بیان کند و توصیفات دقیق از پاتوفیزیولوژی رفلکس کوشینگ ارائه داد.
تحقیقات او نشان داد که افزایش فشار داخل جمجمه که منجر به فتق مغز و اعمال فشار به ساقه مغز میشود باعث افزایش فشار سیستولی و فشار ضربان به همراه برادی کاردی و بی نظمی در تنفس میشود. توصیفات دقیق او منجر شد که این پدیده به نام او شناخته شود.
احتمالا شناخته شده ترین کار او در پزشکی بالینی سندروم کوشینگ است که در سال ۱۹۳۲ بیان شد. کوشینگ در حین آماده سازی مطالعه زمینه ای خود برای سخنرانی 1930 Lister درمورد فیزیولوژی غده هیپوفیز متوجه علائم یک دسته کوچک از بیماران شد. این علائم برای اولین بار توصیفات سایر محققان را توضیح داد. سندروم کوشینگ یک سری از ترشحات بیش از حد از کورتکس غده آدرنال به دلایل مختلف میباشد.
حرفه پزشکی فوق العاده کوشینگ در بیش از ۴۰ سال شامل جراحی بیش از ۲۰۰۰ تومور مغزی و اکتشافات و نوآوری های وی علم نورولوژی و نوروسرجری را به تخصص های معتبری که اکنون هستند رسانده است.
📝گردآورنده: دکتر مهسا همتی
منبع۱
منبع۲
💥نوروسرجن افسانه ای💥
مارا به دوستان خود معرفی کنید🌱
🆔 @Neurosurgery_association
🆔 @Neurosurgeryassociation
🆔Linkedin
🆔neuro-surgery.info